FORUM FAABORG og Faaborg Golfklub i tæt samarbejde om helt nye golftilbud.

Efter sommerferien bliver det muligt at besøge nogle af verdens helt store golfbaner, eller dyste på langdistance med f.eks. venner og bekendte i udlandet, alt sammen med postnummer 5600 som base.

– I august måned vil vi endnu en gang udvide vores tilbud, nu til også at omfatte golf, udtaler formanden fra FORUM FAABORG, Mads Holdgaard. Vi installerer to Trackman golfsimulatorer, og åbner dermed op for at alle golfinteresserede kan dyrke deres sport uanset tid og vejrforhold, og så endda på et stort udvalg af de baner, de helst vil besøge og prøve.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Faaborg Golfklub med på ideen

Gennem foråret har FORUM FAABORG været i tæt kontakt med Faaborg Golfklub for at undersøge muligheder, der kunne danne basis for investeringen i golfsimulatorerne.

Samarbejdet bygger på samme principper, som dem der kendes for etableringen af centrets padelaktiviteter. Dermed får centret endnu en aktivitet, der ikke kun danner grundlag for et foreningsmedlems brug af faciliteterne, men også en aktivitet, der står til rådighed for alle andre brugere af centret.

Centrets brugere med på råd

– Vi har været i en løbende dialog med øvrige berørte faste brugere, og sammen med dem fundet en løsning der tilgodeser alle, fortæller Mads Holdgaard, faktisk har vi kun skullet justere meget lidt i vores planer, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Verdens bedste simulatorer

Når FORUM FAABORG installerer deres Trackman simulatorer åbner de samtidigt op for muligheden for at spille på verdens absolut bedste golfsimulator. Trackman simulatorerne kan hjælpe selv den mest drevne golfspiller til at forbedre sit spil gennem en analyse af selv de mindste detaljer i golfspillerens teknik.

– Samarbejdet med Faaborg Golfklub giver deres medlemmer mulighed for at fastholde og forbedre deres spil gennem perioder, hvor det ikke lige er muligt at komme på banen, fortæller Mads Holdgaard, simulatorerne kan benyttes i træningssituationer, hvor klubbens træner vil kunne hjælpe spillerne. Så selv om det står ned i stænger eller frosten bider en i næsen, er der ingen undskyldning for ikke at få trænet.

Store forventninger fra golfklubbens side

– Vi havde ikke bundet an med projektet, hvis ikke det var fordi FORUM FAABORG kunne se muligheden for at anvende simulatorerne til andre brugergrupper end golfklubben, udtaler formanden for Faaborg Golfklub, Jens Ferdinand. Klubbens aftale med FORUM FAABORG skaber sammen med de øvrige grupper af brugere muligheden for at få en økonomisk bæredygtig løsning op at stå. Samarbejdet giver på klubbasis helt nye muligheder for at bringe spillet til et niveau, som det kun er få forundt.

Jens Ferdinand kan ikke skjule sin begejstring for at der nu åbnes op for at dyrke golfen gennem træning, samt spil og turneringer på flere hundrede baner over hele verden, og det endda lige uden for sin egen dør.

Trackman simulatorerne er så avancerede, at de i træningssammenhæng vil kunne analysere spillerens teknik på mange forskellige parametre og sammen med klubbens træner vil medlemmerne nu få helt nye muligheder for at forbedre spillet og oplevelserne, når de kommer ud på banen.

Også for hyggens skyld

Mads Holdgaard understreger, at de to simulatorer vil være til glæde for mange øvede, uøvede, nysgerrige og de, som blot vil prøve at spille uden nødvendigvis at skulle tegne medlemskab eller forpligte sig til køb af udstyr og mange timers træning.

– At mange måske så alligevel vælger at gøre golfen til deres sport ved den fascination spillet giver, også når den dyrkes ved hjælp af simulatorer, er jeg sikker på, siger Mads Holdgaard. Vi vil helt sikkert se mange brugere, der blot skal have stillet deres nysgerrighed eller mange, der vil benytte sig af anlægget som en del af et festligt program enten med familie, venner, bekendte eller kolleger. I samarbejde med Faaborg Golfklub vil det være muligt at modtage træning samt låne udstyr.

Golfklubben synlig i FORUM FAABORG

– Vi glæder os til at se golfklubbens medlemmer i FORUM FAABORG. Vi har mange andre tilbud, som klubbens medlemmer kan gøre brug af for at holde sig fit for fight. Ikke kun træningen i simulatorerne kan være med til at hjælpe golfklubbens medlemmer i deres spil. Motionscenter med det mest moderne udstyr og vores mange fagligt dygtige instruktører kan være med til at sætte helt nye dimensioner på golfspillet for Faaborg Golfklubs medlemmer, slutter formanden for FORUM FAABORG, Mads Holdgaard.