Planlægningen af Faaborg Vinterdage og DM i issvømning 2025 er godt i gang, og billetterne til det kolde gys er yderst populære.

Selvom kalenderen siger juli og de fleste har sommerferie, er der godt gang i salget til DM i issvømning 2025 i Faaborg. Der er faktisk allerede solgt over 500 billetter til de i alt 16 discipliner, selvom billetterne kun har været til salg i lidt over fire uger.

– Det er helt fantastisk. I år havde vi udsolgt med 400 billetter, og derfor har vi besluttet at sætte yderligere 200 billetter til salg til DM 2025. Men det overrasker mig alligevel, at det er gået så hurtigt, fortæller Rico Jensen Busk, der er ansvarlig for DM i issvømning.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Foto: Jørn Ungstrup

De næsten 170 tilmeldte kommer fra hele landet, og det kan mærkes hos Hotel Faaborg.

– Otte af vores ti værelser blev hurtigt booket fra fredag til søndag. Flere af gæsterne er gengangere fra sidste års DM, og hvor en del sidste år tog en enkelt overnatning, har de nu alle sammen booket to overnatninger. Så det er rigtig dejligt, fortæller Charlotte Stiller, der ejer Hotel Faaborg.

DM i issvømning finder sted 24.-26. januar 2025 og er en del af Faaborg Vinterdage, hvor der bliver sat fokus på velvære og oplevelser i Sydfyns smukke natur. Ved årets event var der bl.a. arrangeret vintervandringer, yoga, foredrag om åndedrættet, cykelture og strik i vildmarksbad. Flere af byens restauranter havde også lavet særlige vintermenuer.

Der masser af aktiviteter rundt omkring i Faaborg i forbindelse med Faaborg Vinterdage. Blandt andet et fælles vinter-dyp ved Klinten ligesom i 2024

Planlægningen af Faaborg Vinterdage 2025 er også i gang, og den 28. august kl. 8.00 er alle interesserede aktører inviteret til et informationsmøde på Øhavsmuseet. Her kan du høre om konceptet og mulighederne for at byde ind med gode idéer og arrangementer til vinterdagene.

– Det vil glæde os at se en masse aktører til det her møde, så vi igen i 2025 kan få lavet det fedeste vinterevent med masser af hyggelige og unikke oplevelser. Det gavner både de besøgende og byen, lyder det fra Johanne Holten, der er projektleder på Faaborg Vinterdage.